Lou Williams
Lou Williams - © Pro Shots

USA Update: Lakers opnieuw onderuit zonder James, seizoen voorbij voor Beckham Jr.

29 december 2018
In de derby van Los Angeles hebben de Clippers een zege geboekt op de Lakers, die opnieuw zonder sterspeler LeBron James speelden.

Mede dankzij 36 punten van de op de bank begonnen Lou Williams won LA Clippers met 118-107.

De Lakers raakten in het op eerste kerstdag gewonnen duel met Golden State Warriors James kwijt met een liesblessure. Zonder hem gingen meteen twee duels verloren.

Halverwege leidden de Lakers overigens nog met 54-51, maar in het derde kwart volgde een periode met 22 punten op rij voor de Clippers.

Het was de eerste keer dat beide teams uit LA elkaar dit seizoen in de NBA troffen.

De Lakers misten ook guard Rajon Rondo, die aan zijn vinger is geopereerd. Hij staat voorlopig aan de kant. James wordt snel terugverwacht.

Seizoen voorbij voor Beckham Jr.

Odell Beckham Jr. van New York Giants kan zijn vakantie boeken. De best betaalde wide receiver van de NFL mist ook de laatste wedstrijd van de ploeg vanwege een beenblessure.

Eerder deze week was er nog hoop dat Beckham op tijd fit zou zijn voor de thuiswedstrijd tegen de Cowboys. De superster blijkt echter nog te veel last te hebben van de kwetsuur die hij een maand geleden opliep tegen Philadelphia Eagles.

Voor de Giants is het duel met Dallas Cowboys van zondag de afsluiter van opnieuw een teleurstellend seizoen. De hekkensluiter van de NFC East (vijf zeges, tien nederlagen) wist zich voor het tweede jaar op rij niet te plaatsten voor de play-offs.

Ook de persoonlijke cijfers van Beckham zijn niet om over naar huis te schrijven. Hij overbrugde in twaalf wedstrijden 1.052 yards en kwam slechts tot 77 catches en zes touchdowns, in alle gevallen de laagste scores uit zijn carrière.

De slotwedstrijd van het seizoen voor de Giants is mogelijk ook de laatste wedstrijd voor quarterback Eli Manning. Het gerucht gaat dat de tweevoudig Super Bowl-kampioen, die volgende week 38 wordt, zijn plaats kwijtraakt. (FOX Sports)

Zaterdag op FOX Sports
FOX Sports 4
00.15 uur UFC 232: Early Prelims
02.00 uur UFC 232: Prelims
04.00 uur UFC 232 Los Angeles
FOX Sports 5
19.00 uur NHL: Devils vs Hurricanes
22.00 uur NHL: Kings vs Golden Knights
FOX Sports 6
18.00 uur CFB: Peach Bowl
22.00 uur CFB Semi Final: Notre Dame vs Clemson
02.00 uur CFB Semi Final: Oklahoma vs Alabama