Antonio Brown
Antonio Brown - © ANP

USA Update: Superster Antonio Brown stuurt aan op vertrek

3 januari 2019
De play-offs staan voor de deur en maandag zijn zes coaches ontslagen. Toch houdt een iemand de NFL momenteel in zijn greep: Antonio Brown, wide receiver van het reeds uitgeschakelde Pittsburgh Steelers.

En dat komt door zijn afwezigheid afgelopen zondag in de met 16-13 gewonnen wedstrijd tegen Cincinnati Bengals.

De geruchten rond de superster zijn dat hij niet door een deur kan met zijn quarterback Ben Roethlisberger en coach Mike Tomlin, beiden tweevoudig Super Bowl-kampioen.

Social media ontplofte toen voormalig Steeler James Harrison op Instagram aankondigen een 'groot interview' met zijn vriend Brown te gaan doen. Op de achtergrond is een persconferentie van Tomlin te horen.

Dat grote interview moet overigens nog komen.

Brown en de Steelers lijken op ramkoers, ware het niet dat dertigjarige speler nog drie seizoenen onder contract staat. En in de NFL moeten spelers met andere teams geruild worden of zonder compensatie worden laten gaan. Zeker dat tweede is geen optie voor de mannen in het zwart en geel.

Over interesse heeft Brown in ieder geval niet te klagen. Omgekeerd lijkt de wide receiver wel oren naar San Francisco 49ers te hebben, na een kleine flirt van 49ers-speler George Kittle:

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Frank de Boer gearriveerd

Woensdag spraken wij Frank de Boer op Schiphol vlak voor zijn vertrek naar Atlanta United. Dat interview kun je hier terugkijken:

Inmiddels is hij aangekomen in de stad en kan zijn avontuur beginnen.

NBA

Joel Embiid was woensdag de uitblinker bij Philadelphia 76ers. Hij maakte 42 punten voor de Sixers in het duel met Phoenix Suns. Embiid, die ook nog eens 18 rebounds pakte, loodste zijn ploeg naar de zege: 132-127.

Paul George was op dreef voor Oklahoma City Thunder in de wedstrijd tegen Los Angeles Lakers. Hij noteerde 37 punten en droeg in belangrijke mate bij aan de zege van zijn ploeg: 107-100. Bij de Lakers ontbrak vedette LeBron James nog altijd vanwege een liesblessure.

Gordon Hayward was met 35 punten topschutter bij Boston Celtics, dat met 115-102 won van Minnesota Timberwolves. Sterspeler Kyrie Irving speelde niet mee bij de Celtics; hij heeft een oogblessure. (FOX Sports/ANP)

Alle wedstrijden in de play-offs van de NFL zijn LIVE te zien op FOX Sports 6

Gerelateerd