NFL Play Offs: Kansas City Chiefs vs. Indianapolis Colts

Chiefs en Rams stap dichter bij Superbowl

13 januari 2019
Kansas City Chiefs en Los Angeles Rams zijn nog een ronde verwijderd van de Superbowl. Beide teams schaarden zich vannacht bij de laatste vier in de NFL play-offs.

Kansas City Chiefs versloeg Indianapolis Colts, mede dankzij een spectaculair begin, met 31-13. De Chiefs schoten aan de hand van de fenomenale quarterback Patrick Mahomes uit de startblokken, en overklaste de Colts in de eerste periode totaal: 14-0. 

De Colts deden er in het vervolg van de wedstrijd alles aan om terug te komen, maar kwamen die achterstand niet meer te boven. Het was voor de Chiefs de eerste thuisoverwinning in de play-offs in 25 jaar.

Ook Los Angeles Rams veroverde een plek in de laatste play-offronde voor de Superbowl. Het team uit Californië was met 30-22 te sterk voor Dallas Cowboys. 

Wie de ploegen in de volgende ronde tegenkomen, wordt zondag bepaald. Kansas City Chiefs neemt het op tegen de winnaar van de play-off tussen New England Patriots en Los Angeles Chargers, de Rams komt uit tegen Philadelphia Eagles of New Orleans Saints. (FOX Sports)

New England Patriots vs. Los Angeles Chargers zie je vanaf 19.05 uur LIVE op FOX Sports 6
New Orleans Saints vs. Philadelphia Eagles zie je vanaf 22.40 LIVE op FOX Sports 6


Gerelateerd