NHL: Anaheim Ducks vs. New Jersey Devils

NHL: Daniel Sprong in actie bij Anaheim Ducks vs. New Jersey Devils

19 januari 2019
Zaterdag 19 januari doet FOX Sports live verslag van de NHL. Daniel Sprong neemt het met zijn ploeg Anaheim Ducks op tegen New Jersey Devils.

De Amsterdamse ijshockeyer ging begin december van Pittsburgh Penguins naar Anaheim Ducks. Sprong, die op zijn zevende met zijn familie naar Canada verhuisde, is de enige Nederlander ooit die actief is in de NHL, de grootste ijshockeyleague ter wereld. 

De 21-jarige Sprong heeft het heerlijk naar zijn zin onder de Californische zon, maar geniet af en toe ook nog van oer-Hollandse roze koeken en stroopwafels, zo vertelt hij in dit interview.

Einde aan ellendige reeks

Voor Anaheim Ducks kwam er afgelopen donderdag eindelijk een einde aan een lange reeks nederlagen. Na twaalf verliespartijen op rij was daar eindelijk weer eens een zege. De Ducks wonnen met 3-0 op bezoek bij Minnesota Wild. Dat was de eerste overwinning sinds 17 december, toen Anaheim Ducks won van Pittsburgh Penguins, de oude club van Sprong. 

Lukt het Anaheim Ducks vanavond opnieuw een goed resultaat neer te zetten op bezoek bij New Jersey Devils? Je ziet het om 19.00 uur LIVE op FOX Sports 6.

NHL: Anaheim Ducks vs. New Jersey Devils, zaterdag 19 januari om 19.00 uur LIVE op FOX Sports 6