Stadion Wembley tijdens de NFL-wedstrijden
Stadion Wembley tijdens de NFL-wedstrijden - © Pro Shots

Rams, Bears, Texans komen in 2019 naar Londen voor NFL-wedstrijd

21 januari 2019
De NFL heeft het schema bekend gemaakt voor de internationale wedstrijden in 2019. Onder meer Chicago Bears, Los Angeles Rams en Houston Texans komen naar Londen. Kansas City Chiefs en Los Angeles Chargers ontmoeten elkaar in Mexico.

Super Bowl-finalist Los Angeles Rams neemt het in Londen op tegen Cincinnati Bengals. In de Engelse hoofdstad wordt ook het divisieduel tussen Tampa Bay Buccaneers en Carolina Panthers gespeeld. De Panthers maken hun debuut in Londen, net als de Houston Texans. De Texans spelen tegen Jacksonville Jaguars, die voor het zevende opeenvolgende jaar de oversteek maken. Verder reizen de Chicago Bears af naar Europa voor een ontmoeting met Oakland Raiders.

Twee wedstrijden zullen worden gespeeld in het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur. De andere twee duels in Engeland vinden plaats op Wembley. Ook Los Angeles Chargers en Kansas City Chiefs ontmoeten elkaar buiten de Amerikaanse landsgrenzen. Zij spelen in Mexico City. De data en tijden moeten nog bekend gemaakt worden. 

Door de keuze voor de Panthers en de Texans zullen na volgend jaar 31 van de 32 teams in Londen hebben gespeeld. Alleen de supporters van de Green Bay Packers zullen dan nog moeten wachten op de komst van hun favoriete team naar Europa. (FOX Sports)

Schema NFL-wedstrijden in Londen 2019
Locatie   'Thuis' Uit
Londen  Jacksonville Jaguars  Houston Texans 
Londen Los Angeles Rams  Cincinnati Bengals 
Londen Oakland Raiders   Chicago Bears
Londen Tampa Bay Buccaneers Carolina Panthers
Mexico Los Angeles Chargers Kansas City Chiefs