Adam Vinatieri
Adam Vinatieri - © ANP

USA Update: NFL-topscorer én oud-Amsterdam Admiral Vinatieri (46) gaat door

26 januari 2019
Adam Vinatieri, de topscorer aller tijden van de NFL én voormalig Amsterdam Admirals-speler, weet niet van ophouden. De 46-jarige kicker gaat komend jaar zijn 24ste seizoen in.

Vinatieri heeft een akkoord bereikt met Indianapolis Colts over een contractverlenging, meldde de club.

De viervoudig Super Bowl-kampioen, die in 1996 zijn carrière begon in Amsterdam, staat met 2.598 punten op de eerste plaats van de eeuwige ranglijst van de NFL.

Na zijn seizoen bij de Admirals speelde hij tussen 1996 en 2005 bij New England Patriots. In 2006 verkaste hij naar Indianapolis.

De Colts werden dit seizoen tijdens de play-offs uitgeschakeld door Kansas City Chiefs (31-13).

LA Dodgers wensen Rams succes

Los Angeles Rams, dat dit jaar wel doordrong tot de Super Bowl, kreeg vrijdag bezoek van een van de andere topclubs uit de stad. Honkbalploeg Los Angeles Dodgers bracht een bezoekje aan het trainingsveld van de Rams om het team succes te wensen voor de finale van volgende week zondag.

De Dodgers van Oranje-international Kenley Jansen speelden de laatste twee jaar in de World Series, maar verloren de seizoensfinale achtereenvolgens van Houston Astros en Boston Red Sox.

Primeur voor Coyne Schofield

In de NHL stond de skills competition van het All-Star weekend op het programma, met een primeur voor Kendall Coyne Schofield. De 26-jarige aanvaller werd de eerste vrouw ooit die deelnam aan het evenement.

Nadat Nathan MacKinnon van Colorado Avalanche moest afhaken met een blessure deed de club op twitter een oproep richting Coyne Schofield. De vijfvoudig wereldkampioene en winnaar van het olympisch goud in 2018 greep de mogelijkheid met beide handen aan.

In een deelnemersveld met Connor McDavid, Cam Atkinson, Mathew Barzal, Jack Eichel, Miro Heiskanen, Elias Pettersson en Clayton Keller noteerde ze de zevende tijd met 14.346. McDavid won met een tijd van 13.378. (FOX Sports)

Super Bowl LIII tussen Los Angeles Rams en New England Patriots zie je LIVE op FOX Sports in de nacht van 3 op 4 februari.

De ziel van de Eredivisie in foto's

26 januari 2019
De ziel van de Eredivisie in foto
Journalist Sjoerd Mossou en fotograaf Marco Magielse zijn zaterdag te gast in het programma de Eretribune op FOX Sports. De twee bespreken de...