De loting
De loting - © FOXSports.NL

Feyenoord - Ajax in halve finales TOTO KNVB Beker, Willem II ontvangt AZ

26 januari 2019
Feyenoord en Ajax komen elkaar dit jaar niet tegen in de finale van de TOTO KNVB Beker. Beide ploegen staan namelijk tegenover elkaar in de halve finale. Willem II krijgt AZ op bezoek.
Klassieker

Het is de vijftiende keer dat Feyenoord en Ajax het in het nationale bekertoernooi tegen elkaar opnemen. Feyenoord is qua statistieken met acht tegen zes zeges in het voordeel.

Het bekertoernooi heeft prioriteit voor trainer Giovanni van Bronckhorst, die na dit seizoen afscheid neemt. In de competitie is de achterstand op koploper PSV en Ajax normaal gesproken te groot om te overbruggen.

Cupfighters

AZ staat voor het vierde achtereenvolgende jaar in de halve finales van de TOTO KNVB Beker. De afgelopen twee edities stonden de Alkmaarders in de finale, maar verloren die wel allebei.

Willem II bereikte vorig seizoen ook de halve finale, toen was Feyenoord met 3-0 te sterk in De Kuip.

De Klassieker zal plaatsvinden op woensdag 27 februari, Willem II - AZ wordt op donderdag 28 februari afgewerkt. De eindstrijd is op zondag 5 mei 2019. (FOX Sports)

Lozano ontslagen uit ziekenhuis

27 januari 2019
Lozano ontslagen uit ziekenhuis
Hirving Lozano is weer ontslagen uit het ziekenhuis in Geldrop. De Mexicaan moest een nachtje blijven, nadat hij in de wedstrijd tegen FC Groningen...