Patrick Mahomes
Patrick Mahomes - © ANP

USA Update: Pro Bowl prooi voor AFC na opmerkelijk onderonsje

28 januari 2019
De Pro Bowl in de NFL is een prooi geworden voor de American Football Conference. De spelers van de AFC waren in de jaarlijkse all-star wedstrijd met 26-7 te sterk voor de collega’s uit de NFC.

Het duel tussen de beste spelers van het seizoen - die niet actief zijn in de Super Bowl van volgende week - werd dit keer een opmerkelijk onderonsje. Meerdere spelers wisselden van positie, waardoor verdedigers touchdowns maakten en aanvallend ingestelde spelers voor intercepties tekenden.

 

In een regenachtig Orlando was Patrick Mahomes een van de grote blikvangers. De quarterback van Kansas City Chiefs was succesvol met zeven van zijn veertien passes en overbrugde 156 yards, waarmee hij zich kroonde zich tot de offensieve Most Valuable Player van de wedstrijd

Ploeggenoot Anthony Sherman zou evenmin hebben misstaan als MVP. De fullback was goed voor drie catches, 92 yards en een touchdown. Los Angeles Chargers-receiver Keenan Allen was uiteindelijk de enige speler met meer yards achter zijn naam dan Sherman (95).

New York Jets-safety Jamal Adams werd uitgeroepen tot de defensieve MVP na een interceptie en een sack.

Naast Sherman scoorden Eric Ebron en Jalen Ramsey eveneens touchdowns voor de AFC, dat voor de derde keer op rij de Pro Bowl op zijn naam schreef. (FOX Sports)

Super Bowl LIII tussen Los Angeles Rams en New England Patriots zie je LIVE op FOX Sports in de nacht van 3 op 4 februari.

Gerelateerd