eDivisie
eDivisie - © FOXSports.NL

eDivisie update: Ajax laat geen spaan heel van De Graafschap

29 januari 2019
Dani Hagebeuk (Ajax) is het Xbox-seizoen begonnen met een afgetekende overwinning op Julian van den Berg van De Graafschap. Nadat vorige week de overwinning al met 1-0 naar de Amsterdammers was gegaan, wist de kampioen van vorig jaar ook de return te winnen.

Het werd uiteindelijk 0-5 voor Dani, die vooral bij de vierde goal zijn klasse liet zien. Een prachtig schot waarbij de bal door middel van timed-finishing in de verre hoek werd gekruld. Debutant Van den Berg hoopt volgende week op een beter resultaat: “Het is nog even wennen, het is een lastige tegenstander om tegen te beginnen.”

Heracles laat Emmen kansloos

Bryan Hessing heeft met Heracles Almelo een duidelijke overwinning geboekt op Luuk Jans en FC Emmen. De heenwedstrijd ging al met 3-1 naar de Almeloërs, nu werd het zelfs 0-3 voor Hessing.

Al heel snel wist Heracles FC Emmen op achterstand te zetten, dat maakte de opgave voor Luuk Jans nog lastiger. Emmen werd wel sterker en zette Heracles onder druk in het restant van de eerste helft, desondanks leidde dat niet tot een goal. Over twee wedstrijden wint Heracles met 6-1.

Op de Xbox loopt het wel bij Vitesse

Paskie Rokus heeft met Vitesse, in tegenstelling tot het Playstation-seizoen, wel een goede start in het Xbox-seizoen. Na de 1-0 winst van vorige week, wist hij deze week met ruimere cijfers te winnen van Nick Cooiman (VVV-Venlo). Het werd 1-4 voor de Arnhemmers, die daarmee een comfortabele overwinning hebben geboekt. (FOX Sports)