eDivisie speelronde 2
eDivisie speelronde 2 - © FOXSports.NL

eDivisie update: Jans wint met Emmen van Vitesse

5 februari 2019
Luuk Jans heeft in een spannend duel gewonnen van Paskie Rokus namens Vitesse. De Arnhemmers wisten nog op een 1-0 voorsprong te komen, maar FC Emmen heeft het tij weten te keren.

Vroeg in de tweede helft scoorde de zoon van Ron Jans de 2-1 voor FC Emmen, in het vervolg van de wedstrijd wist hij het achterin dicht te houden.

Ajax blijft aan kop

Dani Hagebeuk blijft koploper dankzij een zakelijke overwinning op Nick Cooiman (VVV-Venlo). Vroeg in de wedstrijd maakte de koploper van poule A de 1-0, binnen het half uur werd deze voorsprong verdubbeld. De keeper van VVV blunderde na een voorzet van Ajax: 2-0.

De Amsterdamse club blijft nog ongeslagen in deze poule, Cooiman moet met VVV zijn eerste punten zien binnen te slepen in de return.

De Graafschap en Heracles in evenwicht

Julian van den Berg (De Graafschap) en Heracles Almelo (Bryan Hessing) hebben beiden één doelpunt weten te maken in een rechtstreeks duel. Van den Berg speelde zeer behouden door achterin de bal rond te tikken en op die manier Hessing uit de tent te lokken. Heracles nam deze speelstijl over en zo kwamen beide teams niet meer tot scoren: 1-1. (FOX Sports)