eDivisie
eDivisie - © FOXSports.NL

eDivisie update: PSV wint nipt van ADO

6 februari 2019
Ali Riza Aygün heeft met PSV een nipte overwinning geboekt op ADO Den Haag. PSV is aan zijn stand verplicht drie punten te halen, aangezien er vorige speelronde een nederlaag werd geleden tegen PEC Zwolle.

De wedstrijd bleef heel lang in evenwicht, zowel ADO als PSV hielden het achterin potdicht. De Eindhovenaren staan er in de Eredivisie om bekend zeer begaafd te zijn in het scoren van late treffers. Ook in de eDivisie wist PSV deze reputatie waar te maken. In de allerlaatste seconden van de wedstrijd scoorde Aygün de winnende goal: 1-0.

PEC wint van concurrent

De wedstrijd tussen de nummers één en twee van de ranglijst is gewonnen door Tony Kok van PEC. Hij wist twee goals meer te maken dan zijn tegenstander Melvin Boere (AZ).

De ervaren eSporter in dienst van de Zwollenaren scoorde vroeg in de eerste helft de openingstreffer. In de tweede helft verdubbelde hij de score met een prachtig schot uit de draai: 2-0.

Utrecht en Heerenveen in balans

Floris Jorna wist namens de Friezen twee keer op voorsprong te komen in het duel met Danny Hazebroek (FC Utrecht). FC Utrecht wist zich beide keren terug te vechten in de wedstrijd.

Na een ruststand van 2-1 in het voordeel van Heerenveen, maakte Hazebroek vlak na rust gelijk voor de Domstedelingen. Met een skillmove wist hij de verdediging van de Friezen op het verkeerde been te zetten, daarna knalde hij de bal hard in het dak van het doel. In het restant van de wedstrijd werd niet meer gescoord: 2-2. (FOX Sports)