Antonio Brown
Antonio Brown - © ANP

USA Update: Pittsburgh Steelers-ster Antonio Brown op weg naar de uitgang

13 februari 2019
Antonio Brown lijkt zijn laatste wedstrijd voor Pittsburgh Steelers te hebben gespeeld. De superster nam dinsdag via social media alvast afscheid van de fans.

Brown schreef op Twitter dat het tijd was om te verkassen en vooruit te kijken. “Bedankt voor negen mooie jaren.”

De 30-jarige Brown wordt door velen gezien als de beste wide receiver van de NFL. Zo eindigde hij afgelopen seizoen bovenaan de lijst van spelers met de meeste touchdown-catches (15).

De zevenvoudige Pro Bowl-deelnemer tekende tijdens de laatste zes jaar tevens voor minstens honderd receptions per seizoen, waarmee hij de langste reeks in de geschiedenis van de NFL achter zijn naam heeft.

Hij deelt de leiding op de eeuwige ranglijst van receivers met vier seizoenen van minstens honderd catches en tien touchdowns. Brandon Marshall en de gestopte Marvin Harrison zijn de enige andere receivers die dit kunstje flikten.

Volgens bronnen van ESPN zou Brown, die nog tot en met 2021 onder contract staat bij de Steelers, al een officieel transferverzoek hebben ingediend. San Francisco 49ers wordt genoemd als topfavoriet om hem over te nemen. (FOX Sports)