Mikhail Rosheuvel is disciplinair geschorst door zijn werkgever NAC Breda. De aanvaller mist zo het cruciale Eredivisie-duel met FC Groningen van zaterdagavond.

De aanvaller is doorgaans basisspeler bij de ploeg van Mitchell van der Gaag, maar ontbreekt in een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. De reden hiervoor is een disciplinaire schorsing en Van der Gaag legt in gesprek met Omroep Brabant uit waarom. 

"We hebben afspraken gemaakt gedurende het seizoen en dat hebben we na De Graafschap-uit (3-0 nederlaag) nog eens herhaald. Deze week zit hij er vanwege disciplinaire redenen er niet bij. Dat is met name vervelend voor Mikhail (Rosheuvel, red.) zelf, maar aan de andere kant zijn de regels duidelijk", laat de oefenmeester weten. 

NAC Breda staat laatste en heeft drie punten nodig om ietwat naar boven te kunnen kijken. Om die reden acht Van der Gaag het teambelang het grootst. "We zijn met zijn allen bezig om NAC Breda in de Eredivisie te houden. Dat is het enige dat telt en hebben we nogmaals aangekaart." (FOX Sports)