Heracles Almelo - Vitesse
Heracles Almelo - Vitesse - © FOXSports.NL

eDivisie update: Hessing wint strijd tussen twee ervaren eDivisie-spelers

5 maart 2019
Bryan Hessing heeft met Heracles Almelo een knappe overwinning geboekt op Paskie Rokus en Vitesse. Beide spelers gaan al lang mee in de eDivisie en zijn veelal zeer aan elkaar gewaagd.

Hessing beheerst sinds de laatste FIFA-update een belangrijk onderdeel van het spel. De ‘timed finishing’ is aangepast, maar bij volleys werkt het nog steeds. De eSporter van Heracles weet hier vaak mee te scoren. Op deze manier maakte hij ook het openingsdoelpunt tegen Vitesse. Heracles wist zelfs uit te lopen naar 3-0. Tot grote frustratie van Hessing kwam Rokus direct uit de aftrap toch tot 3-1. Verder dan dat wist Vitesse niet in te lopen.

Jans speelt gelijk tegen Hagebeuk

FC Emmen heeft koploper Ajax in bedwang kunnen houden in de eerste wedstrijd van het tweeluik. Halverwege de tweede helft kwamen de Amsterdammers op voorsprong met een schot in de verre kruising. Op dat moment had FC Emmen nog geen schot gelost op het doel van Ajax.

Luuk Jans moest dus wel aanvallender gaan spelen na de openingstreffer van de koploper in poule A. Het lef van FC Emmen werd in de slotfase beloond. Na slordig uitverdedigen van Hagebeuk wist Jans de gelijkmaker binnen te tikken: 1-1.

De Graafschap trekt stijgende lijn door

Julian van den Berg heeft zichzelf en De Graafschap een goede dienst bewezen door een ruime overwinning te boeken op Nick Cooiman van VVV. Het werd 3-0 voor de club uit Doetinchem, een riante uitgangspositie voor De Superboeren. (FOX Sports)