Kiki Bertens
Kiki Bertens - © Pro Shots

Dubbelsucces voor Bertens in Indian Wells

8 maart 2019
Kiki Bertens heeft haar eerste succesje in Indian Wells te pakken. De 27-jarige Westlandse bereikte met haar Kroatische partner Donna Vekic de tweede ronde van het dubbeltoernooi.

Het gelegenheidsduo versloeg de Australische Samantha Stosur en Shuai Zhang uit China in twee sets: 7-6, 7-5. Stosur en Zhang waren als zesde geplaatst op het hoog aangeschreven hardcourttoernooi in Californië.

Bertens strandde vorig seizoen met de Zweedse Johanna Larsson al in de eerste ronde. De pupil van coach Raemon Sluiter heeft het dubbelspel dit jaar op een laag pitje gezet. Bertens, opgeklommen naar de zevende plek op de wereldranglijst, focust zich vooral op het enkelspel. In Indian Wells combineert ze beide onderdelen weer eens.

Bertens treft in de nacht van vrijdag op zaterdag in de tweede ronde van het enkelspel Magda Linette uit Polen. Ze had een 'bye' in de eerste ronde. (FOX Sports/ANP)

‚ÄčKiki Bertens vs. Magda Linette zie je in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.00 uur LIVE op FOX Sports 5

'Lucky loser' lonkt voor Haase

8 maart 2019
Als Robin Haase er vanavond in Indian Wells weer in slaagt te winnen van Denis Istomin, dan treft de Hagenaar in de tweede ronde van het masterstoernooi...