Robin Haase en Roger Federer
Robin Haase en Roger Federer - © Pro Shots

Nederlandse toppers, Federer, Nadal en Williams live op FOX Sports

10 maart 2019
Tennisfans mogen zich verheugen op een prachtige avond en nacht in Indian Wells. De nummers één van Nederland Kiki Bertens en Robin Haase komen in actie, net als tennislegendes Roger Federer, Rafael Nadal en Serena Williams.

Haase brengt de avond om 19.00 uur op gang tegen de Rus Andrey Rublev. De Nederlandse troef won in de eerste ronde van Denis Istomin. In de tweede ronde wacht Rublev, de Russische nummer 102 van de wereld. Hij verloor in de kwalificaties van Bjorn Fratangelo, maar werd als lucky loser toegelaten tot het toernooi.

De partij van Robin Haase is vanaf 19.00 uur te zien op FOX Sports 6

Na Haase speelt de Zwitserse legende Roger Federer tegen de Duitser Peter Gojowczyk. Federer won vorige week in Dubai de honderdste ATP-titel in zijn carrière. De partij van Federer is te zien op het online kanaal.

De partij van Roger Federer is rond 21.00 uur te zien op het online kanaal FOX Sports 7

Als de eerste partij van de avond afgelopen is, mag Kiki Bertens de baan op. De Nederlandse nummer zeven van de WTA-ranking speelt in de derde ronde tegen de sterke Britse Johanna Konta. 

De partij van Kiki Bertens is rond 21.00 uur te zien op FOX Sports 5

Ook laat op de avond en in de nacht komen er nog toppers in actie. Serena Williams speelt tegen Garbiñe Muguruza, Rafael Nadal neemt het op tegen Jared Donaldson. (FOX Sports)

Programma Indian Wells | FOXSports.NL