Oussama Idrissi
Oussama Idrissi - © Pro Shots

Idrissi, Ziyech en Mazraoui in definitieve selectie Marokko

11 maart 2019
Oussama Idrissi is opgenomen in de definitieve selectie van Marokko voor de aankomende duels met Malawi en Argentinië. Het is voor de 23-jarige aanvaller van AZ de eerste uitnodiging voor de nationale ploeg van het Afrikaanse land.

Idrissi, die meerdere interlands speelde voor Jong Oranje, maakte onlangs bekend voor Marokko te kiezen in plaats van een eventuele toekomst bij het Nederlands elftal.

Andere bekende namen in de definitieve selectie zijn Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui, Karim El Ahmadi, Mbark Boussoufa, Nordin Amrabat en Sofyan Amrabat.

Marokko speelt op 23 maart zijn laatste kwalificatieduel voor de Afrika Cup tegen Malawi. Het land verzekerde zich eerder al van kwalificatie voor het toernooi. Drie dagen later volgt een vriendschappelijke wedstrijd tegen Argentinië.

Jong Marokko

Bondscoach Mark Wotte van Jong Marokko heeft eveneens de nodige bekende gezichten in zijn selectie opgenomen.

Faris Hammouti (Almere City FC), Mohammed El Hankouri (FC Groningen), Amine Khammas (FC Den Bosch) en Youssef El Kachati (Sparta Rotterdam) zijn opgeroepen voor de beloften, die twee kwalificatiewedstrijden spelen tegen DR Congo. (FOX Sports)

Malawi - Marokko zie je zaterdag 23 maart om 13.30 uur LIVE op FOX Sports 4

Marokko - Argentinië zie je dinsdag 26 maart om 20.00 uur LIVE op FOX Sports 4

Gerelateerd