Roger Federer
Roger Federer - © ANP

Finale Indian Wells: Federer vs. Thiem

16 maart 2019
Roger Federer en Dominic Thiem gaan vanavond de strijd met elkaar aan in de finale van het ATP-toernooi van Indian Wells. Federer bereikte de eindstrijd doordat Rafael Nadal geblesseerd afhaakte vlak voor de halve finale.

De Oostenrijker Thiem plaatste zich door te winnen van Milos Raonic. Voor Thiem is het de eerste keer dat hij op een masterstoernooi op hardcourt weet door te dringen tot de eindstrijd. In 2017 en 2018 stond hij wel in de finale van het masterstoernooi van Madrid, gespeeld op gravel.

#Federer101

Federer gaat in Californië op jacht naar titel nummer 101. Vorige maand pakte hij in Dubai de 100ste ATP-zege van zijn tennisloopbaan.

Kerber vs. Andreescu

De finale van het WTA-toernooi van Indian Wells gaat tussen Angelique Kerber en de Canadese tiener Bianca Andreescu, die in de halve finale verraste met de uitschakeling van Jelina Svitolina. De 18-jarige Andreescu is de eerste wildcardspeelster die in Indian Wells de finale haalt. (FOX Sports/ANP)

WTA Indian Wells: Kerber vs. Andreescu, om 21.00 uur LIVE op FOX Sports 5
ATP Indian Wells: Federer vs. Thiem, om 23.30 uur LIVE op FOX Sports 5

Indian Wells: road to the final

17 maart 2019
Indian Wells: road to the final
Na bijna twee weken toptennis bereiken het WTA-toernooi en ATP-toernooi van Indian Wells vandaag hun climax. In Californië staat eerst de damesfinale...