Samenvatting Marokko - Argentinië

Argentinië beslist verhit potje tegen Marokko pas in slotfase

26 maart 2019
Argentinië heeft dinsdagavond een verhit affiche met Marokko pas in de slotfase beslist. Fysiek tumult deed meer de ronde dan daadwerkelijk goed voetbal, maar Angél Correa zorgde vlak voor tijd voor de enige treffer: 0-1.

Ex-Feyenoorder Karim El Ahmadi en Noussair Mazroaui startten in de basis, Hakim Ziyech, Nicolás Tagliafico en Oussama Idrissi ontbraken. Laatstgenoemde twee zaten wel op de bank, maar kwamen niet in actie.

Als reserves zagen de Eredivisie-spelers hoe het vriendschappelijke duel niet als vriendschappelijk werd benaderd. Er werd over en weer geschopt en meerdere opstootjes passeerden de revue. Het leverde zes gele kaarten op, een rode kaart werd niet gepakt. 

Doelpunten leken er ook niet te vallen, maar Correa bracht daar verandering in. Tien minuten voor tijd zorgde de Argentijn met zijn tweede interlandgoal voor de beslissing: 0-1.

Mazraoui en Ziyech keren nu terug naar Ajax om zich voor te bereiden voor de topper tegen PSV van aankomende zondag, hetzelfde geldt voor Tagliafico. Idrissi wacht zondag een thuiswedstrijd met AZ tegen FC Groningen. (FOX Sports

Gerelateerd