Samenvatting Internacional - River Plate

Titelverdediger River Plate weet weer niet te winnen in Copa Libertadores

4 april 2019
River Plate wacht nog altijd op de eerste zege in de Copa Libertadores. De regerend kampioen uit Argentinië kwam op bezoek bij het Braziliaanse Internacional niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Internacional leek na een half uur hard op weg naar de derde achtereenvolgende zege in de Zuid-Amerikaanse Champions League.

Nicolás López opende de score met zijn derde treffer van het toernooi door een inzet met zijn knie binnen te werken. Edenilson besloot even later een fraaie rush met een doeltreffende uithaal voor de 2-0.

Strafschop

De oud-speler van Udinese zorgde er echter vlak voor rust ook voor dat River Plate terug kon komen in de wedstrijd. Edenilson maakte hands in het strafschopgebied, waarna Lucas Pratto de penalty benutte.

De Argentijnse bezoekers sloegen in de tweede helft nog een keer toe. Nicolás De La Cruz krulde op heerlijke wijze een vrije trap in de kruising.

Met het derde gelijkspel op rij staat River Plate op de derde plaats in Groep A. Internacional gaat met zeven punten uit drie wedstrijden aan de leiding in de poule, voor het Chileense Palestino. (FOX Sports)

De wedstrijd tussen Universidad Católica en Grêmio zie je donderdagnacht om 00.00 uur LIVE op FOX Sports 4

Gerelateerd