De Tafel van Kees
De Tafel van Kees - © FOXSports.NL

LIVE: Ouwejan, Hansson, Maduro en Endt te gast bij De Tafel van Kees

5 april 2019
Thomas Ouwejan, Emil Hansson, Hedwiges Maduro en David Endt schuiven zondagochtend aan bij Kees Jansma en Hans Kraay jr.

Thomas Ouwejan maakt dit seizoen indruk bij AZ. De verdediger heeft samen met Oussama Idrissi de meeste assists bij de Alkmaarders. We spreken met Ouwejan over de aanval op de derde plaats, zijn ontwikkeling als speler van linkshalf naar linksback en zijn toekomst bij AZ.

RKC Waalwijk-revelatie Emil Hansson is een van de uitblinkers in de Keuken Kampioen Divisie. De Feyenoord-huurling heeft met zijn uitstekende spel een nieuwe kans in De Kuip afgedwongen voor volgend seizoen.

Met David Endt blikken we vooruit op de aankomende Champions League-kraker Ajax - Juventus, maar ook terug op de finale tussen de twee clubs in 1996. Verder bespreken we racisme in het hedendaagse voetbal, waar men in Italië maar geen grip op lijkt te krijgen.

Hedwiges Maduro laat zijn licht eveneens schijnen over de Europese wedstrijd van Ajax tegen Juventus en bespreekt de titelrace tussen Ajax en PSV en de overige actuele zaken uit de Eredivisie. (FOX Sports)

De Tafel van Kees zie je zondagochtend om 10.00 uur op FOX Sports 1.