eDivisie
eDivisie - © FOXSports.NL

PSV en Excelsior verzekeren zich van knock-out fase

9 april 2019
Ali Riza Aygün van PSV en Levy Frederique van Excelsior hebben zich via de play-offs verzekerd van de knock-out fase. Aygün pakte drie punten, Frederique had aan een punt genoeg om door te gaan.

Fortuna kansloos tegen PSV

PSV speelde een goede eerste wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Renzo Oemrawsingh moest de eerste wedstrijd met Fortuna al met 2-0 aan Ali Riza Aygün laten. In de return was het verschil wat kleiner, maar PSV wist wederom aan het langste eind te trekken met 2-1. Zo bereiken de Eindhovenaren de laatste acht van de eDivisie.

Excelsior blij met punt

Voor Levy Frederique namens Excelsior was een punt genoeg om de laatste acht te bereiken. Hij speelde vooral op balbezit tegen Julian van den Berg van de Graafschap. Toch wisten De Superboeren op voorsprong te komen. Excelsior kwam snel langszij en zo sloten ze de eerste wedstrijd af met 1-1.

De return eindigde met dezelfde cijfers en daarmee delen beide teams de punten. Voor Excelsior was dit genoeg om door te gaan, De Graafschap is uitgeschakeld.

AZ te laat in vorm

Melvin Boere (AZ) heeft uitgehaald tegen Paskie Rokus van Vitesse. Over twee wedstrijden won de eSporter van de Alkmaarders met 8-2 van de Arnhemmers. Helaas voor hem zijn de drie punten niet genoeg om nog kans te maken op de knock-out fase. Vitesse is ook uitgeschakeld in de eDivisie. (FOX Sports)