Voetbalfestival
Voetbalfestival - © FOXSports.NL

Laatste kans voor early bird-tickets VoetbalFestival

29 april 2019
De tweede editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival komt er weer aan. Op 6 juli 2019 wordt de Jaarbeurs in Utrecht voor één dag omgetoverd tot een wereld waarin alles om voetbal draait.

Wil je erbij zijn? Je hebt nog een dag om jouw early birds-tickets te kopen. Volg dan deze link

Het sportieve festival richt zich op jongens en meisjes van zes tot en met zestien jaar met een passie voor voetbal. Net als verleden jaar zijn familie, trainers en begeleiders ook welkom op een dag vol activiteiten.

Trucs, FIFA en nog veel meer
Zo is het mogelijk om mini-wedstrijdjes te spelen. Twee tegen twee, vier tegen vier of zes tegen zes; het kan allemaal op de aanwezige voetbalveldjes waar kinderen en ouders hun kunsten kunnen vertonen.

Ben je minder competitief en heb je vooral lol: dan zijn er liefst dertig Fun Games om aan mee te doen. Denk hierbij aan een behendigheidsparcours, levend tafelvoetbal of een gatendoel waarin je moet scoren.

Ben je moe of wil je even niet met een bal pielen, dan is de eSports Area de plek om even tot rust te  komen. Op het FOX Sports en Eredivisie VoetbalFestival kun je FIFA spelen en lopen tegelijkertijd veel spelers uit de nationale eDivisie rond. Zij geven je tips en tricks zodat je een nóg betere FIFA-speler wordt.

Misschien mag je het zelfs opnemen tegen een prof op het grote podium.

Meet and greet met jouw held
Zou je graag eens een professionele voetballer of eSporter in levende lijve ontmoeten, dan kan dat eveneens op 6 juli aanstaande. Op het voetbalfestival lopen spelers en trainers uit de Eredivisie en eDivisie rond om op persconferenties alle vragen van de jeugd te beantwoorden.

Naast de personen die schitteren óp het veld, zullen onze eigen Hans Kraay jr. en Hélène Hendriks ook aanwezig zijn om jou van prangende vragen te voorzien.

Early bird beschikbaar! 
De zogeheten early birds zijn nog een dag in de verkoop. Ben je er vroeg bij, maak je bij aanschaf van een early bird kans op gratis tickets voor de Johan Cruijff Schaal, de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe Nederlandse voetbalseizoen tussen de Eredivisie-kampioen en bekerwinnaar.

Meer informatie over alle activiteiten, bekende voetballers, Youtubers, andere aanwezigen en tickets is te vinden via www.voetbalfestival.nl

De aftermovie van de vorige editie is hieronder te zien.