Lozano rest van het seizoen uitgeschakeld met blessure

PSV rest van het seizoen zonder Lozano

29 april 2019
Hirving Lozano komt dit seizoen niet meer in actie namens PSV, zo meldt de club uit Eindhoven op de website. De Mexicaanse aanvaller liep tegen Willem II een knieblessure op die hem de laatste twee Eredivisie-duels aan de kant houdt.

“Ik ben opgelucht dat er geen schade aan mijn kruisband is, maar baal er natuurlijk ontzettend van dat ik in de beslissende fase van de competitie niet meer op het veld zal staan”, reageert de 23-jarige Mexicaan. “Mijn revalidatie is begonnen. Ik ga er alles aan doen om zo snel als mogelijk weer topfit te zijn.

De Eindhovenaren hebben niet gemeld wat de schade precies is bij de buitenspeler. De 23-jarige aanvaller kwam dit seizoen tot 17 doelpunten en 8 assists. De laatste weken worstelde hij met zijn vorm.

PSV hervat de competitie op zondag 12 mei met een uitwedstrijd tegen AZ. In de laatste speelronde, op woensdag 15 mei, speelt PSV thuis tegen Heracles Almelo. De huidige nummer twee van de Eredivisie moet een verschil van tien doelpunten zien goed te maken met Ajax. (FOX Sports/ANP)