Wedstrijd van je Leven
Wedstrijd van je Leven - © FOXSports.NL

Wie halen de top 10 voor Wedstrijd van je Leven? Je kunt nog tot vandaag stemmen!

1 mei 2019
Speel jij in een heren of dames senioren voetbalteam en wil je dat jouw voetbalwedstrijd live wordt uitgezonden op FOX Sports? FOX Sports en KPN bieden jou met je team de kans om de Wedstrijd van je Leven te spelen.

Meld je team aan en wie weet speel jij op zaterdag 1 juni tegen de oud-profs van FC de Rebellen met onder anderen Glenn Helder, John de Wolf en Ricky van den Bergh.

Let op: Er kan nog tot en met aanstaande vrijdag gestemd worden om in de top 10 te komen. De top 10 wordt op 5 mei bekend gemaakt tijdens de TOTO KNVB Bekerfinale. Uit deze top 10 wordt de uiteindelijke winnaar gekozen, die op 12 mei bekend wordt gemaakt. 

Zowel deelnemers als stemmers maken kunnen mooie prijzen winnen, aangeboden door KPN. Om te stemmen of om jouw team aan te melden ga je naar: www.wvjl2019.nl.

Wedstrijd van je Leven | FOXSports.NL

De wedstrijd

De wedstrijd wordt live uitgezonden door FOX Sports, inclusief voor- en nabeschouwing, interviews van Hans Kraay jr en wedstrijdcommentaar van Koert Westerman! Bovendien verzorgt Radio Veronica de derde helft met de Veronica drive-in show.

Zorg voor leuke, ludieke acties om stemmen te werven, want hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat jouw team straks op FOX Sports te zien is.