De Tafel van Kees
De Tafel van Kees - © FOXSports.NL

Swart, Jonker, Maaskant en Van Mosselveld bij De Tafel van Kees

3 mei 2019
Sjaak Swart, Andries Jonker, Robert Maaskant en Frank van Mosselveld schuiven zondag op de dag van de bekerfinale aan bij De Tafel van Kees.

Sjaak Swart is een Ajacied in hart en nieren en won vijf keer de KNVB Beker met Ajax. In dienst van de Amsterdammers won Swart voor het eerst de beker in 1961 en elf jaar later pakte hij zijn vijfde 'dennenappel'.

Andries Jonker won in 2010 als assistent van Louis van Gaal de DFB Pokal met Bayern München en Jonker was van 5 november 2007 tot 17 februari 2009 hoofdtrainer bij Willem II. Een van zijn voorgangers in Tilburg was Robert Maaskant die in 2005 de bekerfinale bereikte met Willem II. Destijds was PSV met 0-4 te sterk in Rotterdam.

Frank van Mosselveld beleefde die verloren finale als basisspeler. De verdediger doorliep de jeugdopleiding in Tilburg en speelde 72 duels voor Willem II. Daarna speelde de geboren Waalwijker nog voor RKC. (FOX Sports)

De Tafel van Kees met Kees Jansma en Hans Kraay Jr. is zondag om 10.00 uur te zien op FOX Sports 1 en op FOX open kanaal