Zondag 5 mei is het zover: de finale van de TOTO KNVB Beker. Willem II en Ajax strijden in De Kuip om de felbegeerde cup. Lees hieronder alles over hoe, waar en wanneer je de bekerfinale kunt bekijken.

De finale tussen Willem II en Ajax is zowel op FOX Sports 1 als op het open kanaal van FOX te zien. Vanaf 16.00 uur begint de voorbeschouwing, de aftrap van de wedstrijd is om 18.00 uur. Tot 21.00 uur blijven we in De Kuip met een uitgebreide nabeschouwing, voorzien van analyses, interviews en uiteraard de huldiging van de winnaars op het veld.

Programma zondag 5 mei | Pro Shots

FOX open kanaal 
De finale van de TOTO KNVB Beker is zoals eerder genoemd ook live te zien op het open kanaal van FOX. Bekijk hier op welke zender FOX te ontvangen is bij jouw tv-aanbieder.

Online: Log op tijd in
Uiteraard is de finale ook online te volgen via onze website FOXSports.nl, de mobiele FOX Sports-app, de Smart TV-app of Apple TV. Zorg dat je de drukte voor bent door ruim op tijd in te loggen met je persoonlijke GO-account (gratis voor FOX Sports-abonnees).

Je kunt nu hier al inloggen. Dit helpt eventuele last minute-problemen bij het inloggen te voorkomen. Kijk je voor het eerst via FOX Sports GO? Hier leggen we stap voor stap uit hoe het werkt.

Alle goals binnen vijf minuten in de app
Kun je de wedstrijd zondag niet live kijken? Alle doelpunten van de finale verschijnen binnen vijf minuten in de FOX Sports-app. Daar is Willem II - Ajax vlak na het eindsignaal ook in zijn geheel terug te vinden via wedstrijd gemist.

Aftermovie
Op dinsdag 7 mei wordt om 19.10 uur op FOX Sports 1 een speciale aftermovie van de bekerfinale uitgezonden.

Vragen?
Heb je vragen over de finale van de TOTO KNVB Beker, over bijvoorbeeld je abonnement? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Veel kijkplezier!

Willem II - Ajax zie je zondag vanaf 16.00 uur (voorbeschouwing) en 18.00 uur (aftrap) LIVE op FOX Sports 1 en het open kanaal van FOX