Samenvatting Mainz 05 - RB Leipzig

Spektakelstuk bij Mainz 05 - RB Leipzig eindigt onbeslist

3 mei 2019
Een spektakelstuk tussen Mainz 05 en RB Leipzig is vrijdagavond onbeslist geëindigd. Het Bundesliga-duel eindigde in 3-3.

In de eerste helft was RB Leipzig de betere ploeg en vielen er liefst drie doelpunten. Lukas Klostermann was de grote man bij de uitploeg en vond twee keer het net. Mainz, waar Jean-Paul Boëtius in de basis begon, kwam nog voor de thee terug in de wedstrijd. Karim Onisiwo was verantwoordelijk voor de aansluitingstreffer: 1-2. 

De treffer bleek het startsein van een comeback van Mainz, want ondanks de 1-3 van Timo Werner sleep de thuisploeg een gelijkspel uit het vuur. Moussa Niakhate scoorde na een kleine zeventig minuten de 3-2, waarna Jean-Philippe Mateta tien minuten voor tijd de gelijkmaker maakte. 

Door het gelijkspel staat Mainz twaalfde in de Bundesliga, RB Leipzig vindt zich terug op de derde plek achter Borussia Dortmund en Bayern München. (FOX Sports)
 
 
 

 

Speciale FOX Sports DOC's op 4 mei

4 mei 2019
Speciale FOX Sports DOC
Op 4 mei herdenken we om 20.00 uur de Nederlandse oorlogsslachtoffers. Ook in het Nederlandse voetbal was de Tweede Wereldoorlog voelbaar. In...

Gerelateerd

Stand