Boston Bruins
Boston Bruins - © Pro Shots

USA Update: Boston Bruins met een been in finale Stanley Cup

15 mei 2019
Boston Bruins staat met een been in de finale om de Stanley Cup. De zesvoudig kampioen kwam op een 3-0 voorsprong in de best-of-seven-serie tegen Carolina Hurricanes na een 1-2 zege in North Carolina.

De vierde en mogelijk beslissende wedstrijd in de Eastern Conference Final staat donderdagnacht eveneens in de PNC Arena van de Hurricanes op de rol.

Voor de Bruins was het alweer de zesde overwinning op rij in het naseizoen. De laatste keer dat Boston dat lukte dateert alweer van 1978. Indien ze het karwei tegen Carolina afmaken, dringen ze voor de eerste keer in negen jaar door tot de seizoensfinale.

Alle goals vielen dinsdagnacht in de tweede periode. Chris Wagner en Brad Marchand zetten de bezoekers op een 0-2 voorsprong. Calvin de Haan deed namens de Hurricanes nog wat terug, maar verder kwam de thuisploeg niet.

Boston-goalie Tuukka Rask was goed voor 35 reddingen. (FOX Sports)

Game 3 tussen St. Louis Blues en San Jose Sharks zie je in de nacht van woensdag op donderdag om 02.00 uur LIVE op FOX Sports 6

Game 4 tussen Carolina Hurricanes en Boston Bruins zie je in de nacht van donderdag op vrijdag om 02.00 uur LIVE op FOX Sports 6

Gerelateerd