Finale eDivisie
Finale eDivisie - © FOXSports.NL

Finale eDivisie 2018/2019: Bryan Hessing tegen Dani Visser

22 mei 2019
Na een lang en enerverend eDivisie-seizoen staat de grote finale voor de deur. Kampioen van de PlayStation Dani Visser (De Graafschap) neemt het op tegen de kampioen van het Xbox-seizoen Bryan Hessing (Heracles Almelo).

Bryan Hessing is pas net bijgekomen van de winst in het Xbox-seizoen van de eDivisie. Een kleine maand geleden zagen we een ontlading die zelden is vertoond in de studio’s van FOX Sports. Hij maakte de golden goal in de finale tegen Nick den Hamer (FC Groningen).

Woensdagmiddag zal moeten blijken wie het beste met de spanning om kan gaan. Voor Hessing zal het lastig in te schatten zijn in welke vorm hij zijn tegenstander Dani Visser gaat treffen. Beide eSporters spelen aantrekkelijk spel. Zowel Dani Visser als Bryan Hessing krijgen vanuit verschillende hoeken steun voor de strijd om het landskampioenschap.

De talentvolle eSporter van De Graafschap krijgt wederom een prachtige videoboodschap van één van de grootste voetballers die Nederland heeft gekend. Visser is naast eSporter van De Graafschap ook actief bij Team Gullit, een eSports-team waar Ruud Gullit nauw bij betrokken is.

Programma

De finale is live te volgen op FOX Sports 1. In het studioprogramma de eTribune wordt vanaf 14.00 uur uitgebreid voorbeschouwd waarna vervolgens de grote finale gaat worden gespeeld. Om 16.00 wordt de gehele uitzending nog eens herhaald op FOX Sports 1. Om 18.00 uur gaat de uitzending live op zowel Facebook als Youtube. Houd ook de social media-kanalen van FOX Sports NL in de gaten voor extra content. (FOX Sports)