dtvk
dtvk - © FOXSports.NL

LIVE: Schaars, El Khayati, Amrabat en Lukkien bij De Tafel van Kees

26 mei 2019
Stijn Schaars, Abdenasser El Khayati, Nordin Amrabat en Dick Lukkien schuiven aanstaande zondag aan bij De Tafel van Kees.

Aan de loopbaan van Schaars kwam onlangs abrupt een einde. De middenvelder van sc Heerenveen had al bekend gemaakt na dit seizoen te stoppen, maar raakte op een van de laatste trainingen geblesseerd waardoor hij niet meer in actie kon komen voor de Friezen. Hoe ziet de toekomst eruit voor de 35-jarige oud-international? 

El Khayati had met zeventien goals een groot aandeel in het geslaagde seizoen van ADO Den Haag. Met de ploeg van Fons Groenendijk plaatste hij zich nog bijna voor de play-offs om Europees voetbal. Het is bekend dat ADO hem graag wil behouden, maar wat wil El Khayati zelf? 

Ook Nordin Amrabat schuift aan. De Marokkaans international blikt vooruit op de Afrika Cup en Egypte, waar hij deze zomer samen met veel (oud-)Eredivisie-spelers naartoe gaat. Op 23 juni is Namibië de eerste tegenstander van Marokko. 

Dick Lukkien maakt de tafel compleet. De trainer zorgde voor een knappe prestatie door zich met FC Emmen al voor het einde van het seizoen te verzekeren van nog een jaar Eredivisie. Wat zijn de plannen van Lukkien? 

​De Tafel van Kees, zondag 26 mei om 10.00 uur LIVE op FOX Sports 1