x
x - © FOXSports.NL

LIVE: De laatste Tafel van Kees met Van Gaal, Van Basten & Bosz

31 mei 2019
Kees Jansma neemt komende zondag in stijl afscheid als presentator: tijdens de twee uur durende laatste uitzending van 'De Tafel van Kees' zijn ex-bondscoaches Louis van Gaal en Marco van Basten en toptrainer Peter Bosz te gast. Ook FOX Sports-analisten Kenneth Perez en Hans Kraay jr. schuiven aan bij de laatste keer 'De Tafel van Kees'.
Van Gaal, Van Basten en Bosz

Kees Jansma (71) ontvangt in deze laatste uitzending de voormalig bondscoaches Louis van Gaal en Marco van Basten. Jansma werkte intensief met hen samen vanuit zijn toenmalige rol als perschef van het Nederlands Elftal. Ook Peter Bosz is te gast, die dit seizoen Bayer Leverkusen van de middenmoot naar een Champions League-plek wist te loodsen in de Bundesliga.

Analisten Hans Kraay jr. en Kenneth Perez waren vaste tafelgasten in 'De Tafel van Kees' (Kraay jr.) en in 'Natafelen' (Perez). Zij schuiven beiden aan tijdens deze speciale laatste uitzending, die zondag van 10.00 uur tot 12.00 uur te zien is op FOX Sports 1.

Afscheid als presentator

Zondag neemt Jansma afscheid als presentator. "Het nemen van dit besluit is niet makkelijk, maar ik vind het tijd om te stoppen als presentator van wekelijkse programma’s, hoewel ik ook na deze zomer regelmatig te gast zal zijn in diverse programma’s van FOX Sports," zei Jansma eerder dit jaar bij de bekendmaking van zijn beslissing. "Samen met een groep jonge, talentvolle mensen en met passie programma’s maken over voetbal maken heb ik altijd fantastisch gevonden. Dat heb ik ook de afgelopen acht jaar bij FOX Sports met veel plezier gedaan.”

Ook na de laatste uitzending van 'De Tafel van Kees' blijft Jansma verbonden aan FOX Sports. Jansma en FOX Sports werken sinds 2011 samen.

De laatste uitzending van 'De tafel van Kees': zondag 2 juni, 10.00 uur op FOX Sports 1