FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Vanavond: FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

6 juni 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van de Nations League, het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

Donderdag speelt Oranje in Guimarães de halve finale van de Nations League tegen Engeland. In de vroege uitzending van FOX Sports Vandaag Voetbalzomer (19.30 uur) blikt presentator Jan Joost van Gangelen met Hans Kraay jr. vooruit op de kraker tegen de ploeg van Gareth Southgate. In de late uitzending (na Nederland - Engeland) schuift ook Ronald de Boer aan voor een uitgebreide analyse van de wedstrijd.

Daarnaast is verslaggever Pascal Kamperman voor ons aanwezig in Portugal voor het laatste nieuws rondom de wedstrijd én voor de reacties uit het Oranje-kamp na afloop van het duel.

De Oranjevrouwen zijn inmiddels gearriveerd in Frankrijk, waar vrijdag het WK begint. Het elftal van bondscoach Sarina Wiegman speelt volgende week dinsdag de eerste groepswedstrijd tegen Nieuw-Zeeland in Le Havre. Voor ons is verslaggever Fresia Cousiño Arias ter plaatse voor een sfeerverslag uit de havenstad. Hoe leeft het WK een dag voor de aftrap in Le Havre? (FOX Sports)

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1