FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Vanavond in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

7 juni 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van de Nations League, het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

Vrijdagavond bespreken oud-international Leonne Stentler en sportmarketeer Ruud van der Knaap (Triple Double) de start van het WK Vrouwenvoetbal in Frankrijk. Het thuisland ontvangt Zuid-Korea in de openingswedstrijd van het toernooi, waar Nederland hoge ogen wil gooien.

Fresia Cousiño Arias is voor ons in Frankrijk en spreekt overdag met Daniëlle van de Donk. De 27-jarige middenvelder van Arsenal wil na de titel op het EK in eigen land nu ook in Frankrijk schitteren.

's Avonds trekt Fresia naar Parijs voor de openingswedstrijd. Daarover vertelt zij uitgebreid in de uitzending.

Nations League

We nemen contact op met Oranje-watcher Pascal Kamperman, een dag na de 3-1 overwinning van Oranje op Engeland.

Zondag staat de finale op het programma tegen thuisland Portugal. Hoe zit het met de vermoeidheid en kan Oranje de ontketende Cristiano Ronaldo afstoppen?

Tennis

Ondanks het thema 'voetbalzomer' komen ook andere sporten aan bod. Zo is tennis-commentator Marcella Mesker vrijdag te gast. Zij laat uiteraard haar analyse los op de klassieker in het mannentennis tussen Rafael Nadal en Roger Federer. (FOX Sports)

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1