Oranje Leeuwinnen.
Oranje Leeuwinnen. - © Pro Shots

LeeuwinnenTalk vanaf maandag op FOX Sports

10 juni 2019
FOX Sports zendt tijdens het WK-vrouwen LeeuwinnenTalk uit. Dit programma komt een dag voor en na de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen op FOX Sports en bevat reportages en interviews over de Nederlandse vrouwen die in Frankrijk op jacht gaan naar de wereldtitel.

Het WK-vrouwen is inmiddels begonnen en dinsdag komt Oranje voor het eerst in actie. Op het veld moeten de Oranje Leeuwinnen gaan schitteren, maar naast het veld valt er ook genoeg te beleven.

Zo start maandag LeeuwinnenTalk, een talkshow waar een dag voor en na de wedstrijd van het Nederlands elftal een Oranje Leeuwin en BN’ers aanschuiven om over het WK te praten.

Beelden achter de schermen

Tessa Veldhuis presenteert en legt de aanwezigen vragen voor. Ook beelden achter de schermen komen terug.  

Zo hoef je niets te missen van het mondiale voetbal tijdens de ‘zomerstop’, helemaal omdat FOX Sports Vandaag Voetbalzomer aan LeeuwinnenTalk voorafgaat. 

Plof op de bank, hang achterover en volg de Oranje Leeuwinnen op de voet naar mogelijk eremetaal. De uitzending begint maandag om 20.00 uur, dinsdag 11 juni spelen de Nederlandse voetbalsters om 15.00 uur hun openingsduel met Nieuw-Zeeland. (FOX Sports

LeeuwinnenTalk zie je vanaf maandag een dag voor en na de wedstrijden van de Oranjevrouwen om 20.00 uur op FOX Sports 1

Gerelateerd