FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Kraay jr., Ronald de Boer en Mesker in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

9 juni 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van de Nations League, het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.
Zondag speelt Oranje in Porto de finale van de Nations League tegen Portugal. In de vroege uitzending van FOX Sports Vandaag Voetbalzomer (19.30 uur) blikt presentator Jan Joost van Gangelen met Hans Kraay jr. vooruit op het affiche tegen Cristiano Ronaldo en consorten.
 
In de late uitzending (na Nederland - Portugal) schuift ook Ronald de Boer aan voor een analyse van de wedstrijd. We schakelen met Pascal Kamperman in Porto voor de laatste reacties en Marcella Mesker is te gast om te praten over de mannenfinale op Roland Garros tussen Rafael Nadal en Dominic Thiem. 
 
Tot slot is Fresia Cousiño Arias in Frankrijk voor het WK-vrouwen en praat ze ons bij over de Oranje Leeuwinnen. Zij spelen dinsdag hun eerste WK-duel tegen Nieuw-Zeeland. 
 
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1

Gerelateerd