FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

David Endt en Leonne Stentler bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

14 juni 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van de Nations League, het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

David Endt en Leonne Stentler schuiven vanavond aan bij Milan van Dongen om de actualiteit in de sportwereld door te nemen. 

In de late uitzending van 23.00 uur schuift Endt aan om het begin van de Copa América voor te beschouwen. Vrijdagnacht om 02.30 uur trapt Brazilië in eigen land af tegen Bolivia.

Ook de persconferentie van de Oranjevrouwen komt aan bod. Oranje speelt zaterdag om 15.00 uur tegen Kameroen in de groepsfase van het WK. Verslaggever Fresia Cousiño Arias brengt het laatste nieuws over de ploeg van Sarina Wiegman.

Seedorf en Kluivert oefenen voor Afrika Cup

Kameroen speelt een oefenwedstrijd ter voorbereiding op de Afrika Cup tegen Mali. De ploeg van Clarence Seedorf en Patrick Kluivert trapt dinsdag 25 juni om 19.00 uur af in de Afrika Cup tegen Guinee-Bissau.

Skypen met Bicentini, de bondscoach van Curaçao

Remko Bicentini bereidt zich met Curaçao voor op de groepsfase van de Gold Cup. Wij gaan facetimen met de bondscoach. (FOX Sports)