FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Stentler, Maduro en Jansma bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

15 juni 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.
Oranjevrouwen

Voormalig international Leonne Stentler schuift zaterdag om 19.30 uur aan bij presentator Jan Joost van Gangelen om de tweede WK-groepswedstrijd van de Oranjevrouwen tegen Kameroen te analyseren.

Stentler krijgt voor de late uitzending (23.00 uur) gezelschap van analist Hedwiges Maduro en oud-presentator Kees Jansma.

Daarnaast hebben we contact met verslaggever Fresia Cousiño Arias, die ter plaatste is in Valenciennes. Uiteraard zie je ook de reacties van de Oranje-speelsters na afloop van het duel met Kameroen.

Copa América

Naast het Nederlands elftal komen ook de Copa América en de Gold Cup uitgebreid aan bod. Het Zuid-Amerikaanse kampioenschap begon vrijdagnacht met de openingswedstrijd tussen gastland Brazilië en Bolivia.

Zaterdagavond staan de wedstrijden Venezuela - Peru (21.00 uur) en Argentinië - Colombia (00.00 uur) op de rol.

Gold Cup

De Gold Cup, het kampioenschap van Noord- en Centraal-Amerika en de Caraïben, trapt in de nacht van zaterdag op zondag af met de wedstrijden Canada - Martinique (01.30 uur) en Mexico - Cuba (04.00 uur).

We bespreken onder meer de kansen van het Mexico van (oud-)PSV’ers Érick Gutiérrez, Héctor Moreno en Andrés Guardado. (FOX Sports)

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1