FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Diba, Endt en Maduro bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

17 juni 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

Presentator Milan van Dongen ontvangt voor de late uitzending (23.00 uur) gasten Anouar Diba, David Endt en Hedwiges Maduro.

Diba en Qatar

Diba, een kenner van het voetbal in Qatar, laat onder meer zijn licht schijnen over het optreden van het land op de Copa América. De organisator van het WK in 2022 is uitgenodigd voor het kampioenschap van Zuid-Amerika om ervaring op te doen bij een groot toernooi. Qatar hield zondag in zijn eerste wedstrijd Paraguay op een 2-2 gelijkspel.

Diba speelt zelf, met uitzondering van een korte tussenstop bij FC Twente, sinds 2007 in Qatar. De laatste vier seizoenen verdedigde de éénvoudig international van Marokko de kleuren van Al Kharaitiyat SC. Voor zijn Qatarese avontuur speelde hij jarenlang bij NAC Breda.

Curaçao op Gold Cup

Maduro en Endt bespreken de Copa América en de Gold Cup. Op het toernooi van landen uit Noord-Amerika, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied, komt Curaçao maandagnacht voor het eerst in actie. De ploeg van bondscoach Remko Bicentini treft El Salvador in Jamaica. Ook zie je een uitgebreid reportage over Curaçao vanuit Kingston. (FOX Sports)

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1