FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Sierhuis en Maduro bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

18 juni 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

Presentator Milan van Dongen ontvangt voor de late uitzending (23.00 uur) gasten Kaj Sierhuis en Hedwiges Maduro.

WK voor vrouwen

Het trio bespreekt onder meer het optreden van de al geplaatste Oranjevrouwen in Frankrijk tot dusver en kijkt vooruit naar de laatste groepswedstrijd tegen Canada van donderdag.

Sierhuis, die afgelopen seizoen op huurbasis van Ajax naar FC Groningen verkaste, volgt het vrouwenvoetbal al geruime tijd. De aanvaller kent ook meerdere speelsters van Oranje vanwege hun gezamenlijke periode in Amsterdam.

Fresia Cousiño Arias is bovendien voor ons ter plaatste in Frankrijk voor het laatste nieuws en spreekt met internationals Lieke Martens en Desiree van Lunteren.

Copa América en de Gold Cup

Sierhuis en Maduro laten daarnaast hun licht schijnen over de Copa América en de Gold Cup. Op het kampioenschap van Noord-Amerika, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied verloor Curaçao maandagnacht zijn eerste wedstrijd met 0-1 van El Salvador. (FOX Sports)

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1