FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Leonne Stentler en Yes-R bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

20 juni 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

Uitgebreid aandacht voor de Oranjevrouwen en de aanstaande Afrika Cup in FOX Sports Voetbalzomer. Leonne Stentler schuift direct na Nederland - Canada aan voor een analyse van de wedstrijd. Dat gebeurt vanavond eenmalig om 20.00 uur in plaats van om 19.30 uur in verband met Nederland - Canada.

Om 23.00 uur schuift naast Stentler ook Yes-R aan bij FOX Sports Voetbalzomer. Hij maakte een reportage in zijn vaderland Egypte, waar de Afrika Cup dit jaar wordt gehouden.

WK voor vrouwen

Nederland speelt donderdag op het WK voor vrouwen om de groepswinst tegen Canada. Heeft bondscoach de juiste formule gevonden voor de rest van het toernooi en is de keuze voor Merel van Dongen in plaats van Kika van Es de goede? Twaalfvoudig international Leonne Stentler deelt haar analyse. 

Copa América, Gold Cup en Afrika Cup

Yes-R kan ons alles vertellen over de aanstaande Afrika Cup waar Egypte vrijdag het toernooi opent tegen Zimbabwe. Natuurlijk is er ook aandacht voor Yes-R's moederland Marokko. Wat verwacht hij van Hakim Ziyech en de andere (oud-)Eredivisie-sterren? Daarnaast de mooiste beelden van de Copa América en Gold Cup. (FOX Sports)

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1