Voetbalfestival
Voetbalfestival - © FOXSports.NL

FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival 2019, zorg dat je erbij bent!

21 juni 2019
De tweede editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival staat voor de deur. Op zaterdag 6 juli belooft de Jaarbeurs Utrecht een waar voetbalspektakel te worden voor jeudigde fans, met heel veel games, demonstraties en ontmoetingen met voetballers.

Onder anderen Urby Emanuelson, Khalid Boulahrouz en Soufiane Touzani maken hun opwachting.

Naast het ontmoeten van bekende voetballers en het gamen tegen eDivisie-spelers zijn er tal van voetbalactiviteiten te beleven die mede door clubs als Ajax, Feyenoord en PSV worden aangeboden. Ook zijn er demonstraties van o.a. het NK Panna Knock Out en worden de finales van het NK 4x4 Straatvoetbal op het VoetbalFestival gespeeld. Kinderen kunnen zelf meedoen aan het open NK Jeugd Beachsoccer.

Loting eerste ronde TOTO KNVB Beker

Op het hoofdpodium zijn FOX Sports-presentatoren Hans Kraay Jr. en Hélène Hendriks aanwezig om spelers en bezoekers te interviewen. Bij het hoofdpodium zijn bezoekers ook getuige van een officiële bekerloting. Clubs die uitkomen in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker krijgen tijdens het VoetbalFestival te horen wie hun tegenstander is. 

Het VoetbalFestival in Jaarbeurs Utrecht begint op zaterdag 6 juli om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Meer informatie over het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival en de kaartverkoop is te vinden op www.voetbalfestival.nl. (FOX Sports)

Gerelateerd