FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Yes-R en Ali Boussaboun te gast bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

23 juni 2019
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer staat vandaag grotendeels in het teken van de eerste wedstrijd van Marokko op de Afrika Cup met gasten Yes-R en Ali Boussaboun.

Voormalig Marokkaans international Ali Boussaboun en rapper Yes-R schuiven om 19.30 uur aan bij Jan Joost Van Gangelen om het eerste duel van Marokko tegen Namibië te analyseren én om 23.00 uur bespreken ze alle andere wedstrijden van de Afrika Cup, Gold Cup en Copa América. 

Yes-R zag vrijdag zijn vaderland Egypte het openingsduel van de Afrika Cup winnen en gaat vandaag kijken of zijn moederland Marokko ook goed begint aan het toernooi. Boussaboun weet hoe het is om het shirt van het nationale elftal van Marokko te dragen en kwam drie keer in actie op de Afrika Cup. Hij heeft hoge verwachtingen van Marokko.

Afrika Cup, Gold Cup én Copa América

Naast Marokko komen ook schaduwfavorieten Senegal en Algerije in actie op de Afrika Cup. Senegal neemt het om 19.00 uur op tegen Tanzania, Algerije speelt tegen Kenia. Verder gaat Lionel Messi om 21.00 uur met Argentinië proberen te vermijden om roemloos uitgeschakeld te worden op de Copa América en speelt Mexico vannacht op de Gold Cup. 

Oranjevrouwen

De eerste achtste finales van WK voetbal voor vrouwen zijn gespeeld en ook het volgende duel van de Oranjevrouwen komt steeds dichterbij. Fresia Cousiño Arias gaat weer een prachtige locatie uitkiezen om ons het laatste nieuws te brengen vanuit Frankrijk. (FOX Sports)

 

Gerelateerd