FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Stentler en Kwakman bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

25 juni 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

Presentator Milan van Dongen ontvangt Leonne Stentler voor de vroege uitzending. Het duo krijgt voor de late uitzending gezelschap van Kees Kwakman.

WK voor vrouwen

Oud-international Stentler kijkt om 19.30 uur vooruit naar de wedstrijd van de Oranjevrouwen tegen Japan in de achtste finales van het WK, die om 21.00 uur in Rennes op de rol staat. Samen met Kwakman analyseert ze vanaf 23.00 uur het eerste duel in de knock-outfase van de ploeg van Sarina Wiegman.

Verslaggever Fresia Cousiño Arias is voor ons ter plekke in Frankrijk voor het laatste nieuws én de reacties na afloop van de wedstrijd.

Copa América, Gold Cup en Afrika Cup

Uiteraard is er eveneens uitgebreid aandacht voor de Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Op het Afrikaanse kampioenschap treft het Kameroen van Clarence Seedorf en Patrick Kluivert dinsdagavond Guinee-Bissau.

Ook zie je een reportage vanuit Los Angeles, waar Curaçao dinsdagnacht de cruciale laatste groepswedstrijd tegen Jamaica op de Gold Cup speelt. We waren onder meer bij de persconferentie voorafgaande aan het duel. (FOX Sports)

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1