FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Yes-R en Maduro bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

26 juni 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

Presentator Jan Joost van Gangelen ontvangt Yes-R voor de vroege uitzending. Het duo krijgt voor de late uitzending gezelschap van Hedwiges Maduro.

Afrika Cup

Afrika Cup-kenner Yes-R kijkt om 19.30 uur onder meer vooruit naar de tweede wedstrijd van zijn vaderland Egypte op het Afrikaans kampioenschap. Het gastland, dat het eerste duel met 1-0 van Zimbabwe won, treft om 22.00 uur DR Congo. Samen met Maduro analyseert hij vanaf 23.00 uur het duel in Caïro.

Gold Cup

Maduro laat ook zijn licht schijnen over de historische prestatie van Curaçao op de Gold Cup. De ploeg van bondscoach Remko Bicentini bereikte dinsdagnacht voor het eerst de kwartfinales van het toernooi na een 1-1 gelijkspel tegen Jamaica en een ruime nederlaag van concurrent El Salvador.

WK voor vrouwen

Ook blikken we terug op de 2-1 zege van de Oranjevrouwen op Japan met verslaggever Fresia Cousiño Arias, die voor ons ter plekke is bij het WK in Frankrijk.

FOX Sports Vandaag Voetbalzomer zie je dagelijks om 19.30 uur en 23.00 uur op FOX Sports 1