FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Stentler en Kwakman in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

29 juni 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

Presentator Jan Joost van Gangelen ontvangt in de late uitzending (vanaf 23.00 uur) twee gasten, namelijk: Leonne Stentler en Kees Kwakman. Het tweetal laat zijn licht schijnen over de Oranjevrouwen, die zaterdag ten koste van Italië de halve finale van het WK bereikten.  

Copa América en Afrika Cup

Natuurlijk wordt er ook gesproken over de Copa América, waar Uruguay het met Luis Suárez, Edinson Cavani en PSV'er Gastón Pereiro het opneemt tegen Peru. Ook komen Clarence Seedorf en Patrick Kluivert aan bod, zij spelen met Kameroen tegen Ghana op de Afrika Cup. 

Debuut Jaap Stam

Tussen alle internationale voetbaltoernooien door wordt er ook voorbereid op een nieuw Eredivisie-seizoen. Jaap Stam speelde zijn eerste oefenwedstrijd met Feyenoord tegen SDC Putten en won. Na afloop sprak hij over tactiek en mogelijke aanwinsten voor de Rotterdammers. (FOX Sports

Martens: woensdag sta ik er weer

30 juni 2019
Martens: woensdag sta ik er weer
Van trainen zal de komende dagen opnieuw niet veel komen, maar Lieke Martens rekent erop dat ze woensdag gewoon kan meedoen in de halve finale...