FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Yes-R en Kwakman in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

30 juni 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

Zondagavond zijn Yes-R en Kees Kwakman te gast. Met de rapper blikken we vanaf 19.30 uur vooruit op het Afrika Cup-duel van Egypte met Oeganda, dat om 21.00 op het programma staat. In de late uitzending volgt natuurlijk ook de nabeschouwing op deze en de andere wedstrijden op de Afrika Cup. 

Verder praten we met Kwakman bij over de Gold Cup, Copa América en al het andere voetbal dat deze zomer wordt gespeeld. 

Feyenoord

Feyenoord trainde open in De Kuip op zondag, Cristian Willaert was aanwezig en sprak met Yassin Ayoub over onder meer Jaap Stam en zijn verwachtingen van het komende voetbalseizoen. De trainer kwam zelf ook aan het woord op een persconferentie.

Transfercircuit

Verder komen er ook natuurlijk weer de geruchten in het huidige transfercircuit voorbij. Hierin spelen Matthijs de Ligt en zijn potentiële opvolger Edson Alvárez een hoofdrol. Ook worden de wedstrijden op de Gold Cup besproken. (FOX Sports)