FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Boulahrouz en Pienaar in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

1 juli 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

Maandagavond om 23.00 uur zijn Steven Pienaar en Khalid Boulahrouz te gast op de dag van Zuid-Afrika - Marokko. Pienaar droeg zelf het shirt van Bafana Bafana. Boulahrouz heeft Marokkaanse roots, maar speelde 35 interlands voor het Nederlands elftal.

Afrika Cup

Naast Zuid-Afrika - Marokko staan er nog drie duels op het programma bij de Afrika Cup. In de poule waar Marokko al geplaatst is, speelt Ivoorkust tegen Namibië. Ivoorkust heeft drie punten en hetzelfde doelsaldo (één voor, één tegen) als Zuid-Afrika. Namibië won nog geen wedstrijd. In de andere poule strijden Senegal, Tanzania en Kenia om de resterende tickets naast het geplaatste Algerije. 

Gold Cup

Bij de Gold Cup zijn de halvefinalisten bekend. Het dapper strijdende Curaçao hoort daar niet bij. Marc Neven volgde de ploeg op de voet, ook rondom de nipt verloren kwartfinale tegen de Verenigde Staten.

Transfernieuws en Wimbledon

Verder in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer de laatste transfergeruchten en het beste tennis van het fameuze grastoernooi van Wimbledon. FOX Sports Vandaag Voetbalzomer is er vandaag om 20.00 uur en met Pienaar en Boulahrouz om 23.00 uur. (FOX Sports