FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

Kees Jansma en Mary Kok-Willemsen in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

2 juli 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

Maandagavond om 23.00 uur zijn Kees Jansma en Mary Kok-Willemsen de gasten. Samen met presentator Jan Joost van Gangelen blikken we vooruit op de halve finale van de Oranjevrouwen op het WK, waarin Zweden woensdag de tegenstander is. Fresia Cousiño Arias praat ons bij met het laatste nieuws uit Lyon. Ook is er aandacht voor de eerste  halve finale, dinsdagavond tussen Engeland en de Verenigde Staten. 

Afrika Cup

Vanavond staan in de Afrika Cup de laatste vier groepswedstrijden op het programma. Poule E en F komen aan bod. Titelverdediger Kameroen, met bondscoaches Clarence Seedorf en Patrick Kluivert, speelt om 18.00 uur tegen Benin. Ghana neemt het om de zelfde tijd op tegen Guinee-Bissau. De andere duels zijn Mauritanië - Tunesië en Angola - Mali (21.00 uur).  

Brazilië - Argentinië

De eerste halve finale van de Copa América belooft een absolute kraker te worden: Brazilië - Argentinië. De Zuid-Amerikaanse grootmachten treffen elkaar in de nacht van dinsdag op woensdag om 02.30 uur in Belo Horizonte. 

Gold Cup

Ook op de Gold Cup nadert de ontknoping. Mexico speelt komende nacht de halve finale tegen Haïti. Deze wedstrijd volgt direct na de halve finale van de Copa América en begint om 04.30 uur. 

Transfernieuws en Wimbledon

Verder in FOX Sports Vandaag Voetbalzomer de laatste transfergeruchten en het beste tennis van het fameuze grastoernooi van Wimbledon, met in de late uitzending o.a. de hoogtepunten van de eerste partij van Kiki Bertens. FOX Sports Vandaag Voetbalzomer is er vandaag eerst om 19.30 uur, de late editie met Jansma en Kok-Willemsen begint om 23.00 uur. (FOX Sports