FOX Sports Vandaag Voetbalzomer
FOX Sports Vandaag Voetbalzomer - © FOXSports.NL

El Khayati en Yes-R bij FOX Sports Vandaag Voetbalzomer

5 juli 2019
Deze zomer hoef je met FOX Sports Vandaag Voetbalzomer niets te missen van de grote internationale toernooien! Met speciale gasten, analisten en heel veel live-wedstrijden blijf je dagelijks op de hoogte van het WK voor vrouwen, de Copa América, de Gold Cup én de Afrika Cup.

Vrijdagavond om 23.00 uur zijn Abdenasser El Khayati en Yes-R te gast bij Jan-Joost van Gangelen.

Marokko in achtste finale

De Marokkaanse ploeg komt om 18.00 uur Nederlandse tijd in actie op de Afrika Cup. De wedstrijd is LIVE te zien op FOX Sports 1 & FOX Sports 4. In de achtste finale van de Afrika Cup nemen Ziyech en consorten het op tegen Benin. Na afloop van het duel bespreken we de wedstrijd met Yes-R. Verslaggever Maarten van Os is in Egypte ter plaatse om verslag te doen. Na de wedstrijd komen ook de interviews voorbij in de uitzending. 

Oeganda - Senegal

Nog een achtste finale in de Afrika Cup. Oeganda neemt het op tegen Senegal. Abdenasser El Khayati en Yes-R gaan de wedstrijden samen met Jan-Joost van Gangelen nabeschouwen in de uitzending van 23.00 uur. 

Oranjevrouwen

Fresia Cousiño Arias brengt het laatste nieuws over de Oranjevrouwen vanuit Frankrijk. Het elftal onder leiding van Sarina Wiegman neemt het zondag op tegen de Verenigde Staten in de finale van het WK. 

Transferzomer

Verder natuurlijk het laatste transfernieuws en verse geruchten van de transfermarkt. (FOX Sports